Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Fra bloggen

Besøk på Baan Jing Jai

Yanni tok den 23. Desember turen til Baan Jing Jai for å overlevere både klær og donasjoner. Dette er siste rest av det som var igjen etter at Wil. Wilhemsen Lines hjalp oss med over 200 kg i Mars 2015.  I tillegg har vi levert ut klær i en landsby, men mer om det senere.

Yanni fikk denne gangen mulighet til å ta turen til det nye barnehjemmet som innvies på nyåret. Det har kommet inn nye møbler og senger takket være en innsamlingsaksjon tidligere i høst, som de hadde i samarbeid med blant annet Sjømannskirken i Pattaya. Det kom inn en god del donasjoner som da har kunne gå til innkjøp av inventar.

Yanni overrakte da en sjekk på kr. 17700 THB som kommer fra våre medlemmer. Dette vil gå inn som støtte i den daglige driften, slik at barna er sikret god mat en stund framover. Framover vil støtten skje i form av at vi kjøper det barnehjemmet eventuelt trenger. Dette kan være mat, leker, utstyr til barna osv. Det kan også være aktuelt med å gi ut stipend om man har mulighet til det. Vi ønsker sette fokus på hjelp som blir tilgodesett barna på barnehjemmet. Barnehjemmet får allerede mye støtte fra utenforstående, så derfor velger vi å heller konsentrere oss direkte om barna.

Vi takker dere alle for donasjonene som er gjort. Både fra medlemmer og fra Dønski Boligsameie. Trenger din bedrift en internettside? Vi kan hjelpe dere. Kontakt oss på epost for muligheter.

For dere som har registrert dere som medlemmer i løpet av året: Ta en titt på tavlen i galleriet. Der ser dere medlemmenes våre sine navn.  🙂

Ta en titt på bildene Yanni tok under dagen på Baan Jing Jai Barnehjem. Her ser dere både litt fra besøkt, samt også flistavlen hvor navnene på støttespillere er nevnt. Her har vi skrevet på medlemmer fra 2015. Det er nå ikke flere fliser igjen, men vi jobber med å få til samme konsept på andre barnehjem.

 

Legg igjen en kommentar