Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Fra bloggen

Power of Love Childrens Home Hua Hin

Power of Love Childrens Home Hua Hin er et relativt nytt barnehjem. Det startet opp i 2010, men fikk ikke startet å bygge et skikkelig barnehjem før de kjøpte land i 2014. I den siste tiden har det imidlertid oppstått problemer i forhold til kjøpet av eiendommen, så barnehjemmet må bruke store summer på advokater. Dette har økt behovet for at barnehjemmet trenger støtte i form av donasjoner og klær til barna. Donasjonene gis i form av mat slik at de kan prioritere annet innkommet av penger til eiendommen.

Vårt mål med dette barnehjemmet er å bidra i form av mat, klær, sko og leker til barna. Den 11. Mai 2016 skal vi i første møte med barnehjemmet for å få til en avtale. Vår standardavtale er at vi etablerer ett samarbeid hvor vi kan bidra med det vi ønsker til barnehjemmet, mot at de bekrefter at vi er en samarbeidspartner. Om de har nok klær, trenger de ikke ta imot dette. Da gir vi dem noe annet de har behov for.

Per dags dato er dette barnehjemmet et rent guttebarnehjem. Men med tiden er ønsket for driverne at de skal kunne ta imot både gutter og jenter av alle aldre.

Kan du bidra med noe mens du er i Hua Hin, er det fint om du gir beskjed. Du er hjertelig velkommen til å stikke innom for en kaffekopp og en prat.

Facebook siden til Power of Love Childrens Home

English:

Power of Love Childrens Home Hua Hin is not an old orphanage. They started in 2010, but they didnt get to build a new orpahange that can house everyone before the year 2014. This was finnished in late 2015. Due to legal problems with the property, they have had to spend alot of money on legal fees and lawyers. This means they have to reach out for donations for the children. That is where we are hoping to contribute.

We hope to help the Childrens Home Hua Hin with clothes, shoes, toys and food for several years to  come. Do you have the possibillity to help them when you are in Hua Hin? Please let us know. You are more than welcome to drop by and have a coffee and a chat.

Facebook Page to Power of Love Childrens Home

Legg igjen en kommentar