Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Fra bloggen

Bygging av barnehjem i Thailand

Barnehjem har stort behov for hjelp i form av mat. Flere steder er byggingen av nytt barnehjem en prioritet. Da er det bra for dem at organisasjoner som oss kan bidra med mat, klær og utstyr til barna, slik at de kan prioritere et trygt og sikkert bygg for dem.

Hvorfor er det viktig å hjelpe barnehjem og barn i Thailand. De er fremtiden til landet. Mange tror at adopsjon og at de sendes til et vestlig land kan gi dem en større sjanse i livet. Men sannheten er at mange av barna heller velger å bli på et barnehjem og gå på offentlig skole. Dette gjør at de kan fortsette studiene, samt øke sin egen innflytelse i sitt eget land. De er arven i Thailand og skal føre landet dit de ønsker. De har stor stolthet i å hjelpe hverandre. Dette er grunnen til at mange thaier besøker barnehjem en til to ganger i uken for å spandere for eksempel lunsj. Selv om barn er uten foreldre, betyr det ikke at fremtiden er mørk. Sammen vil de kunne skape det livet de ønsker, selv om de kanskje er litt mer avhengig av andre.

Vi er stolte av å kunne bidra til at den yngre generasjonen gis muligheten som kun man selv bestemmer grensen av. Gjennom donasjoner, mat, klær og leker sørger vi sammen for at barna utvikler seg og blir sterke individuelle mennesker.

Ønsker du jobbe som frivillig på barnehjem i Thailand? Ta kontakt med oss så kan vi videreformidle din kontaktinfo direkte til lederen for barnehjemmet du ønsker dra til. Vi hjelper deg gjerne.

Noen populære artikler om orphanage in Thailand:

Thai-jente sier nei til å bli adoptert av Kim Kardashian

Orphanage-turisme: Hva tenker man om etikken rundt dette? 

Info om visum om du skal jobbe som frivillig

Legg igjen en kommentar