Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Gi bidrag / Donere?

Det er mange måter man kan bidra på, både i Norge og Thailand.
Og dere skal vite at det er trygt å donere til oss.  Vår Organisasjon jobber på 100% frivillig basis.
Eneste måten vi ville kunne ta ut lønn for dette på, er om staten hadde gått inn for noen av våre prosjekter som krever tilstedeværelse i Thailand. Med dette er lite sannsynlig.

Slik funger måten man kan donere på, og vi forklarer hva vi gjør med midlene vi mottar.

 • Medlemskap: Tegn ett medlemskap via vår hjemmeside, gå bare inn på linken “gi bidrag/ donere på forsiden.  Her går 100% av beløpet til barnehjemmene i form av mat eller utstyr, som vi kjøper personlig når vi er i Thailand. Vi tilbyr følgende medlemskap;
  Enkelt-medlemskap Kr. 35,- pr. måned
  Familie-medlemskap Kr. 70,- pr. måned.
  Firma medlemskap Kr. 1.500,- pr. år.
  Du betaler med kort og får ett fast trekk pr. måned, så lenge du ønsker det.  Vi mottar epost hver gang det kommer inn midler, samt månedlig rapporter.  På den måten kan vi også følge opp våre medlemmer med informasjon.
 • Privat donasjon av penger: Her går hele beløpet til innkjøpt av mat el. utstyr som vi så leverer ut til de forskjellige barnehjemmene.
  Vi har Vipps nr. 76823, og alt som kommer inn (minus 1,75%) gebyr banken tar pr. transaksjon.  Går til innkjøp av mat til barnehjemmene, noe vi alltid ordner selv når vi er der.
  Noen velger også å sette inn donasjoner direkte på vår konto i Sparebank 1. Kontonr. 2320.17.35564.
  Firmadonasjon: Her vil minimum 65% gå direkte til barnehjemmene i form av mat og utstyr. Resterende går til drift av organisasjonen.
 • Testamentering: Vi takker hjerteligst de som ønsker å tenke på oss, og setter stor pris på varsel slik at vi kan takke deg.
 • Anonyme gaver: Dette er mulig. Det sendes til vår adresse på Geilo, Child Care Thailand, Geilo -att: Jan Helge Haugeplass – Bardølavegen 140, 3580 Geilo
 • Vi selger også Child Care Thailand armbånd, og vi sender disse med posten over landet.  Disse pengene går på linje med øvrige donasjoner rett til innkjøp av mat & utstyr.
 • Donasjon direkte til barnehjemmene: På sidene til barnehjemmene her på www.ccthai.org, vil du også finne kontoinformasjon til barnehjemmene. Du står fritt til å overføre direkte om ønskelig, men alle skal vite at vi som Organisasjon aldri gir penger.  Vi kommer alltid til å kjøpe inn mat & utstyr som de ulike institusjonene har behov for, på den måten vet også alle givere at pengene faktisk kommer frem og til nytte.
  Frivillig arbeid: Barnehjemmene setter pris på frivillig arbeid i Thailand. Ta kontakt med oss for mer informasjon.