Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Gi bidrag / Donere?

Det er mange måter man kan hjelpe på, både i Norge og Thailand.
Og dere skal vite at det er trygt å donere til oss.  Vår Organisasjon jobber på 100% frivillig basis.
Eneste måten vi ville kunne ta ut lønn for dette på, er om staten hadde gått inn for noen av våre prosjekter som krever tilstedeværelse i Thailand. Med dette er lite sannsynlig.

Det er flere måter man kan donere på, og slik fungerer det.  Vi forklare her også hva vi gjør med det videre.

 • Klær/Leker: Samles inn til vår base på Geilo, der 2 av våre “styremedlemmer Toril og Eva er “pakke-ansvarlige”, de sorterer, bretter og pakker alt ned i flytte-esker vi har sponset fra Monter Geilo. Pr. 2019 har vi også fått mottakssteder i følgende byer: Drammen, Oslo, Arendal, Stavanger, Bergen.  Hvis noen har klær i disse områdene, send en epost til info@ccthai.org – også tar vi kontakt for videretransport.
  Alle barnehjem vi bidrar ovenfor, signerer en avtale på at de ikke selger klær de mottar.  Om det skulle forekomme, vet vi at det er andre som trenger det mer.
  Vår Containertransport kommer til Laem Chabang utenfor Bangkok, og blir videresendt med lastebil til vårt lager på Bang Sarey Nordic Resort. Her blir det lagret til vår Grunnlegger Yanni kommer ned på sin ferie,  som han alltid kombinerer med reise rundt å levere ut klær til de vi er bidragsytere ovenfor.  Og da blir det alltid med noen som ønsker å se hva vi gjør, og som i etterkant har donert penger eller mat til barnehjemmene fordi de ser at vi foretar alt i egen regi.
 • Medlemskap: Tegn ett medlemskap via vår hjemmeside, gå bare inn på linken “gi bidrag/ donere på forsiden. Her går 100% av beløpet til barnehjemmene i form av mat eller utstyr, som vi kjøper personlig når vi er i Thailand.
  Vi tilbyr enkelt-medlemskap Kr. 35,- pr. måned,  eller Familie-medlemskap Kr. 70,- pr. måned.  Betaler med kort ,  og får ett fast trekk pr. måned, så lenge du ønsker det.
 • Privat donasjon av penger: Her går hele beløpet til innkjøpt av mat el. utstyr som vi så leverer ut til de forskjellige barnehjemmene.  Settes inn på vår konto: 2320.17.35564,  også setter vi stor pris på om du merker beløpet med “mat” eller “transport” .  Slik at vi vet hvordan du vil at pengene skal brukes.
  Firmadonasjon: Her vil minimum 65% gå direkte til barnehjemmene i form av mat og utstyr. Resterende går til drift av organisasjonen.
 • Testamentering: Vi takker hjerteligst de som ønsker å tenke på oss, og setter stor pris på varsel slik at vi kan takke deg.
 • Anonyme gaver: Dette er mulig. Det sendes til vår adresse på Geilo, Child Care Thailand, Geilo -att: Jan Helge Haugeplass – Bardølavegen 140, 3580 Geilo
 • Kjøp av merchandise: Enkelte ganger har vi produkter som vi har fått billig som kan kjøpes. Merk at her går en del av pengene til å kjøpe inn produktet,men det skal aldri overstige 10% av salgsprisen.
 • Vipps: Alt som kommer inn (minus 1,75%) gebyr banken tar pr. transaksjon.  Går til innkjøp av mat til barnehjemmene, noe vi alltid ordner selv når vi er der.
 • Donasjon direkte til barnehjemmene: På sidene til barnehjemmene her på www.ccthai.org, vil du også finne kontoinformasjon til barnehjemmene. Du står fritt til å overføre direkte.
 • Frivillig arbeid: Barnehjemmene setter pris på frivillig arbeid i Thailand. Ta kontakt med oss for mer informasjon.