Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Gi bidrag / Donere?

Det finnes mange måter man kan hjelpe på. Både i Norge og i Thailand. Og dere skal vite at det er trygt å donere til oss.  Vår Organisasjon jobber på 100% frivillig basis.  Eneste måten vi ville kunne ta ut lønn for dette på, er om staten hadde gått inn for noen av våre prosjekter som krever tilstedeværelse i Thailand. Med dette er lite sannsynlig.

Så hvordan kan du donere? Det er flere måter man kan gjøre det på. Vi vil også forklare hva vi gjør med det også.

 • Klær/Leker: Dette blir samlet inn til vår base på Geilo. Deretter blir det sortert, fordelt og pakket og klargjort i flytte-esker vi har sponset fra Monter Geilo. Pr. 2018 er vi glade for at vi også har mottakssteder i følgende byer: Drammen, Oslo, Arendal, Stavanger, Bergen.  Hvis noen har klær i disse områdene, send en epost til info@ccthai.org – også tar vi kontakt for videretransport.
  Alle barnehjem vi bidrar ovenfor, må signere en avtale på at de ikke selger klærne, men har faktisk bruk for dem.  Klærne blir sendt til vårt lager i Bang Sarey i Thailand med Container, og av og til blir det sendt kofferter med gode venner – som så lagrer dette på ett hotell til vi selv kommer ned.
 • Medlemskap: Tegn medlemskap i organisasjonen. Her går 100% av beløpet til barnehjemmene i form av mat eller utstyr, som vi kjøper personlig når vi er i Thailand.
  Fra 2018 tilbyr vi medlemskap til kr. 35,- pr. måned,  man registrer seg via vår hjemmeside og avtaler selv ett fast månedlig beløp og betaler med kort. Familiemedlemskap koster 70,- pr. måned.
 • Privat donasjon av penger: Her går hele beløpet til innkjøpt av mat el. utstyr som vi så leverer ut til de forskjellige barnehjemmene. Du kan bruke Vipps nr. 76823 eller vår konto: 2320.17.35564
  Firmadonasjon: Her vil minimum 65% gå direkte til barnehjemmene i form av mat og utstyr. Resterende går til drift av organisasjonen.
 • Testamentering: Vi takker hjerteligst de som ønsker å tenke på oss, og setter stor pris på varsel slik at vi kan takke deg.
 • Anonyme gaver: Dette er mulig. Det sendes til vår adresse på Geilo, Child Care Thailand, Geilo -att: Jan Helge Haugeplass – Bardølavegen 140, 3580 Geilo
 • Kjøp av merchandise: Enkelte ganger har vi produkter som vi har fått billig som kan kjøpes. Merk at her går en del av pengene til å kjøpe inn produktet,men det skal aldri overstige 10% av salgsprisen.
 • Vipps: Alt som kommer inn (minus 1,75%) gebyr banken tar pr. transaksjon.  Går til innkjøp av mat til barnehjemmene, noe vi alltid ordner selv når vi er der.
 • Donasjon direkte til barnehjemmene: På sidene til barnehjemmene her på www.ccthai.org, vil du også finne kontoinformasjon til barnehjemmene. Du står fritt til å overføre direkte.
 • Frivillig arbeid: Barnehjemmene setter pris på frivillig arbeid i Thailand. Ta kontakt med oss for mer informasjon.