Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Fremhevet

Power of Love Childrens Home

Power of Love Childrens Home i Hua Hin er et relativt nytt barnehjem. Det startet opp i 2010, men fikk ikke startet å bygge et skikkelig barnehjem før de kjøpte land i 2014. I den siste tiden har det imidlertid oppstått problemer i forhold til kjøpet av eiendommen, så barnehjemmet må bruke store summer på advokater. Dette har økt behovet for at barnehjemmet trenger støtte i form av donasjoner og klær til barna. Donasjonene gis i form av mat slik at de kan prioritere annet innkommet av penger til eiendommen.

Vårt mål med dette barnehjemmet er å bidra i form av mat, klær, sko og leker til barna. Den 11. Mai 2016 skal vi i første møte med barnehjemmet for å få til en avtale. Vår standardavtale er at vi etablerer ett samarbeid hvor vi kan bidra med det vi ønsker til barnehjemmet, mot at de bekrefter at vi er en samarbeidspartner. Om de har nok klær, trenger de ikke ta imot dette. Da gir vi dem noe annet de har behov for.

Per dags dato er dette barnehjemmet et rent guttebarnehjem. Men med tiden er ønsket for driverne at de skal kunne ta imot både gutter og jenter av alle aldre.

Kan du bidra med noe mens du er i Hua Hin, er det fint om du gir beskjed. Du er hjertelig velkommen til å stikke innom for en kaffekopp og en prat.

Facebook siden til Power of Love Childrens Home

I tillegg kan du støtte barnehjemmet direkte via konto. Per dags dato 31/5-16, taper barnehjemmet ca. 7000 NOK per måned. Med donasjoner vil de kunne ta inn flere barn. Her er informasjonen som gjør at du kan overføre direkte om du ønker:
Kontonummer: 485-2-39195-8
Navn på bank: Kasikorn Bank (Hua Hin Market Village Branch)
Navn på konto: Power of Love by Mr. Andrew Stocks
Swift code: KASITHBK

Gjør en donasjon på 10 USD med Paypal

 

contract between Child Care Thailand and Power of Love Children's Home
contract between Child Care Thailand and Power of Love Children’s Home