Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Hvordan støtte

Donasjon

Donasjon er det mest effektive du kan gjøre. Det gjøres ved å ta kontakt med vår styreleder Yanni. Alle donasjoner som kommer inn fra private, skal gå til barnehjemmene direkte. Det vil si at vi kjøper mat/utstyr for hele beløpet.

For firma-donasjoner har vi det slik at 65% går til barnehjemmet direkte, mens 35% går til drift. Ved store donasjoner så blir det mindre til driftskontoen.

Firmaer kan også velge støtte kun for eksempel utdanning av barn (uten noe til drift av organisasjonen). Dette avtales på forhånd.

Hva har vi brukt det som er gitt i donasjon hittil? I 2015 bestemte vi i styremøte at alle donasjoner skulle gå direkte til barnehjemmene. Det vil si at vi overførte pengene direkte til barnehjemmene sin konto. Deretter dro vi til dem med klær og leker som de fikk i tillegg. I 2016 har vi bestemt oss for å endre dette, da vi ønsker at pengene garantert skal få en innvirkning på barna som bor på barnehjemmet. Derfor gjør vi det nå slik at vi samler inn penger for utdeling en gang i året. Da fordeler vi innsamlet beløp på de barnehjemmene vi har avtale med. Når vi da skal besøke dem, tar vi kontakt på forhånd med spørsmål om hva de har behov for. Dette kan være leker for utvikling hos barn, mat, utstyr som barna kan bruke osv. Deretter kjøper vi det inn i Thailand før vi besøker dem. Da vet vi med sikkerhet at pengene kommer barna tilgode. Om du kanskje noe har bidra med, så er det bare å ta kontakt. Hva det for eksempel kan være? Har du kanskje en gammel Thai-Engelsk lyd-ordbok som du ikke har bruk for mer? Eller kanskje barnebøker på engelsk? Eller bare en leke som fungere, men som barna dine har vokst fra? Da er dette perfekte donasjoner for barnehjemmet. At barna lærer engelsk i tillegg til thai vil gjøre det lettere å studere på for eksempel universitetet når de kommer så langt.

 

For privatpersoner, kontakt Yanni her. 

For firma, kontakt Kim her.