Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Hvordan støtte

Donasjon

Donasjon er det enkleste og mest effektive du kan gjøre.  Kan gjøres ved å bruke vårt Vipps nr. 76823,
selv om  banken tar (1,75%) i gebyr for å gjennomføre transaksjonen. Eller sette inn på vår medlems/donasjonskonto: 2320.17.35564.  Alle donasjoner som kommer inn fra private, går til
til innkjøp av mat & utstyr til de ulike barnehjemmene. Å det kjøpes inn utfra hva de ulike har behov for. Dette foretar vi alltid selv, og vi leverer dette ut personlig.
Har du spørsmål til dette, eller lurer på noe rundt vårt veldedighetsarbeid, ta kontakt med vår Grunnlegger Jan Helge ( Yanni) på epost: yanni@ccthai.org eller pr. tlf. 95211 268.

Ved evt. firma-donasjoner så går minimum 65% til barnehjemmet (ene), mens 35% går til drift. Ved store donasjoner så blir det mindre til driftskontoen.
Firmaer kan også velge støtte kun for eksempel utdanning av barn (uten noe til drift av organisasjonen). Dette avtales på forhånd.

Da vi etablerte Org. i 2015 besluttet styret at alle donasjoner skulle gå direkte til barnehjemmene. Det vil si at vi overførte pengene direkte til barnehjemmene sin konto.
Deretter dro vi til dem med klær og leker som de fikk i tillegg.
Men bare 1 år etter, dvs. i 2016 endret vi på dette, fordi vi ønsker at pengene garantert skal få en innvirkning på barna som bor på barnehjemmet.
Som det fremkommer øverst, så handler vi selv inn utfra hva hver enkelt institusjon har behov for, og legger kvitteringene for all handel på vår FB side.
På denne måten vet alle våre givere at det som blir donert, faktisk kommer frem til de som trenger det – og at det ikke går til noe annet.

Har du lyst til å bidra? Kanskje du også bor i Thailand og ønsker å besøke ett eller flere av institusjonene og bidra på din måte mens du er allikevel er der?
Ta kontakt med oss, så skal du få navn på kontaktperson, tlf.nr og epost. Dette vil de alle sette stor pris på.

Ta kontakt med Yanni her.