Child Care Thailand

Ring oss: +47 95211268

Vår visjon og oppgave

For oss er det viktig at en ting kommer fram. Nemlig hvorfor organisasjonen ble startet opp. Som frivillig organisasjon så ønsker vi å hjelpe barnehjemmet med det vi kan. Både med klær, utstyr, men også med penger om donasjoner forekommer.
Men det er viktig at alle skjønner hva som er vårt hovedmål. Det er nemlig innsamling av klær. Det er dette som Yanni startet opp med for mange år siden, og det er dette som skal være vår hovedoppgave. Når dere nå vet dette, kan dere bidra med det vi ønsker mest. Nemlig klær til barna og de frivillige der nede i Thailand.
Så hva er det vi trenger? Vi tenkte da gi dere en liten liste med hva vi setter pris på å motta. Dette kan leveres på vårt innsamlingspunkt på Vulkan Frisør på Geilo. Eventuelt så kan dere ringe oss, så vil vi finne ut hvordan vi skal få tak i det. Yanni reiser mye rundt på Østlandet, så kan godt være han kan komme innom deg. Dette er altså det vi trenger:

  • Sko: Alle størrelser. Fra baby til ca. str. 40. Både til gutt og jente. Ønskes levert uten hull eller veldig skitne.
  • Jakker: Alt fra sommerjakker til høst/vårjakker. Jakkene kan være fra lette til vinterjakker (ikke boblejakker) som tåler opp til -5 til 10 grader.
  • T-shirts / Bukser: Alle størrelser er velkomne.
  • Undertøy: Av hygiene-hensyn ønsker vi kun nytt.
  • Diverse: Vi er også glade for leker til barna. Om du har andre nyttige ting de kan ha bruk for, ta kontakt med oss.
  • Utstyr som rullestoler, gåstoler, bleier osv.

 

Om det ikke er vasket (brukt undertøy osv tar vi ikke imot), skriv det på en lapp sammen med klærne du leverer. Kan godt leveres i en stor plastsekk eller lignende.